Deze cursus richt zich op gevorderde dansers, die bijvoorbeeld al minstens twee jaar Ballroom & Latin gevolgd hebben bij Ballroom Fun & Dance Zemst. De vijf ballroomdansen (langzame wals, tango, Weense wals, quickstep, slow foxtrot), de vijf latindansen (chacha, samba, rumba, jive, paso doble) en de discoswing komen aan bod. Er worden meer gevorderde variaties aangeleerd en aandacht besteed aan danstechniek, correcte houding en voetenwerk en communicatie tussen de leider en de volger.

We proberen zoveel mogelijk om de nieuwe variaties als op zichzelf staande gehelen aan te leren, zodat elk paar ze gemakkelijk kan integreren in zijn eigen choreografie. Daarom is deze cursus dus ook geschikt voor gevorderde dansers die hun ervaring in andere dansclubs hebben opgedaan.

De cursus Ballroom & Latin is de perfecte wekelijkse ontspanning: je traint je lichaam en geest en je vaardigheden met een partner en dat allemaal in een gezellige sfeer op verschillende muziekgenres.

Prijs: 134€ / persoon voor 15 weken

9€ per persoon verzekering & lidgeld bij Danssport Vlaanderen inbegrepen, En 25€ die je kan recupereren bij de mutualiteit OP JAARBASIS.