Deze cursus richt zich op gevorderde dansers, die bijvoorbeeld al minstens twee jaar Ballroom & Latin gevolgd hebben bij Ballroom Fun & Dance Zemst. De vijf ballroomdansen (langzame wals, tango, Weense wals, quickstep, slow foxtrot), de vijf latindansen (chacha, samba, rumba, jive, paso doble) en de discoswing komen aan bod. Er worden meer gevorderde variaties aangeleerd en aandacht besteed aan danstechniek, correcte houding en voetenwerk en communicatie tussen de leider en de volger.

We proberen zoveel mogelijk om de nieuwe variaties als op zichzelf staande gehelen aan te leren, zodat elk paar ze gemakkelijk kan integreren in zijn eigen choreografie. Daarom is deze cursus dus ook geschikt voor gevorderde dansers die hun ervaring in andere dansclubs hebben opgedaan.

De cursus Ballroom & Latin is de perfecte wekelijkse ontspanning: je traint je lichaam en geest en je vaardigheden met een partner en dat allemaal in een gezellige sfeer op verschillende muziekgenres.

Prijs: 134€ / persoon voor 15 weken

In elke betaling (behalve bij de solo dansen) is 10€ per persoon verzekering & lidmaatschap bij Danssport Vlaanderen inbegrepen. Bij elke cursus kan je op jaarbasis tot 25€ per persoon recupereren bij uw mutualiteit. Wie inschrijft voor meerdere cursussen, krijgt 10% korting op de 2e (goedkoopste) cursus.